Doe je ZINQ - ZINQ Nieuwtjes

Aardbeving in Turkije en Syrië

Het nieuws en de beelden over de aardbeving en de vele slachtoffers in Turkije en Syrië maken veel los. De aardbeving heeft een immense impact. Veel mensen overleefden dit vreselijke natuurgeweld niet. Velen verloren hun dierbaren, hun huis en hebben werkelijk niets meer. Onze gedachten zijn bij hen.

 Ook in onze plants van ZINQ in zowel Nederland als België werken collega’s die familie en vrienden hebben in het getroffen gebied in Turkije en Syrië. De machteloosheid en onzekerheid is groot. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en naar hen die dierbaren hebben verloren. We leven intens mee met iedereen die zich momenteel grote zorgen maakt over het lot van familie of vrienden.

Als Belgisch-Nederlandse ZINQ-organisatie hebben wij als blijk van medeleven een bedrag van 1.000,00 EUR overgemaakt aan Rode Kruis Vlaanderen namens directie en medewerkers. Wij hopen hiermee ons steentje bij te dragen en roepen iedereen die in de mogelijkheid is op om tevens, in welke vorm dan ook, de nodige ondersteuning te bieden.